Torviprotesti 4.0 Helsingin suunnitelma

Terve kaikille Torviprotesti 4.0 osallistujille! Kutsut on lähetetty KAIKILLE kansanedustajille / ministereille. He voivat valita osallistumispaikkakuntansa 11 eri mielenosoituksen joukosta!!

Kaikki edustajat on kuitenkin kutsuttu saapumaan perjantaina klo 17:15 ja lauantaina klo 13:15 eduskuntatalon eteen. Molempina päivinä kulkue pysähtyy hetkeksi eduskuntatalon kohdalla, jossa järjestäjät siirtyvät autoineen eduskuntatalolle vastaanottamaan kansanedustajat. Muut kulkueesta jatkavat matkaa poliisi saattueessa.

Toimintaohjeita Helsingin mielenosoituksesta.

PERJANTAI

Perjantaina alamme keräämään kulkuetta klo 16:00 alkaen. Kulkue lähtee liikkeelle klo 17:00 poliisisaattueessa.

Kulkueen kokoontumispaikka: Hakamäentie. oikeanpuoleiselle kaistalle jonoon hätävilkut päälle kytkettynä. Kokoontumispaikka löytyy Kuvista tai osoitteesta: https://goo.gl/maps/pRf1bHz1YQNBQnoBA

Reitti löytyy kuvista tai osoitteesta: https://goo.gl/maps/XG2mniUfJhB7yVEFA

Mielenosoituskulkue kokoontuu lopuksi Kauppatorille. Kauppatorin varalle on myös senaatintori (Jos ei mahduta kaikki kauppatorille). Jälkikokoontuminen päättyy klo 20:00. Paikalta voi poistua omaan rauhalliseen tahtiin.

Torvensoitto/äänimerkin käytön paikat perjantaina: eduskuntatalon lähialue, kaupungintalo/keskushallinto, korkein oikeus ja presidentin linna. Vältetään muuten turhaa torvensoittoa!!

Hakamäentien aloituspaikka (Video: Torviprotesti 3.0)
Perjantai mielenosoituksen reitti

LAUANTAI

Lauantaina alamme keräämään kulkuetta klo 12 alkaen ja kulkue lähtee liikkeelle klo 13 poliisisaattuessa.

Kulkueen kokoontumispaikat:

Hakamäentie, oikeanpuoleiselle kaistalle jonoon hätävilkut päälle kytkettynä. Kokoontumispaikka löytyy Kuvista tai osoitteesta: https://goo.gl/maps/pRf1bHz1YQNBQnoBA

Hämeenlinnanväylä, oikeanpuoleiselle kaistalle jonoon hätävilkut päälle kytkettynä. Kokoontumispaikka löytyy kuvista tai osoitteesta: https://goo.gl/maps/gFgyzfWFdoMbdyp19

Lauantai aloituspaikat

Reitti löytyy osoitteesta: https://goo.gl/maps/gFgyzfWFdoMbdyp19

Lauantai mielenosoituksen reitti

Reitti kulkee Mannerheimintietä pitkin eduskuntatalon ohi. Kulkue tekee u-käännöksen erottajankadun risteyksessä ja jatkaa matkaa kohti pohjoiseen eduskuntatalon ohi poliisisaattueessa.

Poliisi saattaa kulkueen Helsingin jäähallin parkkipaikalle, joka toimii mielenosoituksen jälkikokoontumispaikkana. Jälkikokoontuminen päättyy klo 18 mennessä.

Torvensoitto: Eduskuntatalon lähialue.

HUOM!

Mielenosoituskulkueen nopeus 5-10km/h eli pidetään reipas kävelyvauhti päällä. Sovitetaan tilanteeseen sopivat turvavälit.

Kulkuetta ei saa katkaista ulkopuoliset tekijät, mutta on kuitenkin varottava muita liikenteenkäyttäjiä mm. pelle pelottomia. Edellä olevan auton tulee katsoa taakse ja hidastaa vauhtia, jos takana tulevat jäävät jälkeen. Esimerkiksi pelle pelottoman takia.

Poliisi on ohjaamassa liikennettä sekä kokoontumispaikoilla, että mielenosoituskulkueen reitillä. Muistakaa kuitenkin jokainen omalta osaltanne noudattaa varovaisuutta. Esim. turhaa ajoneuvoista nousemista on syytä välttää kokoontumisessa, koska kokoontuminen tapahtuu vilkasliikenteisten teiden varsille.

Noudatetaan lakeja ja yleisiä järjestyssääntöjä!

Hälytysajoneuvot tulee päästää liikkumaan esteettömästi!

Pidetään huomioliivit päällä ja maalaisjärki päässä!

Muiden kansanliikkeiden/ryhmien tunnuksia kuin Stop! Autoilijoiden kuritukselle ei tule käyttää Torviprotestissa. Mielenosoitus keskittyy vain ja ainoastaan autoiluun liittyvän verotuksen ja epätarkoituksenmukaisen haittaamisen vastustamiseen.

Ystävällinen pyyntö: Käykää vastaamassa osallistumiskyselyyn. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa mm. reitin pituus (kuinka monta kierrosta kierretään) ja kokoontumispaikan tarve lauantaille.

https://www.facebook.com/groups/1595868463917799/permalink/2226566690847970/

Share

2 thoughts on “Torviprotesti 4.0 Helsingin suunnitelma

  1. Kokoontuminen mielenosoituksen jälkeen olisi hyvin suotavaa kahdestakin syystä. Ensinnäkin olisi hyvä nähdä koko porukka yhdessä paikassa jolloin saisi paremman käsityksen osallistujien määrästä ja toiseksi olisi hyvä paikka pysähtyä riisumaan banderollit autojen kyljistä.

Vastaa