Kutsumme kaikki kansanedustajat vastaanottamaan adressia Eduskuntatalolle 7.8.2021

Oletko kansanedustaja ja haluat ilmaista olevasi kiinnostunut autoilijoiden asioista? Mikäli vastaus on kyllä, liity ryhmään ja kirjoita kommenttikenttään minkä puolueen kansanedustaja/ministeri olet ja ilmaise halukkuutesi tulla vastaanottamaan 7.8.2021 järjestettävän Torviprotesti 3.0:n yhteydessä luovutettavaa adressia. Ilmoittautua voi myös sähköpostitse: info(at)stopautoilijoidenkuritukselle.fi

Ryhmän jäsenet voitte halutessanne tägätä kommentteihin kansanedustajan, jonka haluaisitte nähdä tulevan vastaanottamaan adressia. Vaikkapa ihan jakaaksenne tiedon tästä kutsusta omalle suosikki kansanedustajallenne.HUOM! Tämä ketju pidetään siistinä kaikenlaiselta muulta kommentoinnilta.

Vain yllämainitut sallitaan ja muut kommentit poistetaan ilman selityksiä. Näin myös kansanedustajilla on mukavampi tulla ilmaisemaan halunsa tulla vastaanottamaan adressia kun vaikkapa kaikenlainen arvostelu jätetään pois.

Kansanedustajille ja puolueille tullaan kyllä lähettämään tämän lisäksi myös kutsut sähköpostitse reilusti ennen tapahtumaa.

Adressin luovutustilaisuuden yhteydessä kerätään kaikkien luovutustilaisuuteen osallistuneiden kansanedustajien nimet listaan, joka julkaistaan tapahtuman jälkeen. Tämän tarkoituksena on ilmaista missä määrin mitäkin puoluetta ja kansanedustajaa kiinnostaa autoilijoiden asiat ainakin sen verran, että vaivaudutaan kesken kesäloman uhraamaan yksi lomapäivä kuunnellakseen autoilijoiden asiaa.Luovutettavan adressin sisältöön voi käydä tutustumassa alla olevasta linkistä:

https://www.adressit.com/stop_autoilijoiden_kuritukselle…

Tilanne ilmoittautuneista kansanedustajista 5.4 klo 14:13

PERUSSUOMALAISET:

Vilhelm Junnila

Ritva Kike Elomaa

Mauri Peltokangas

Kristian Sheikki Laakso

JennaSimula

Ari Koponen

Leena Meri

Veikko Vallin

Sebastian Tynkkynen

Jari Jallu Ronkainen

Jukka Mäkynen

Lulu Ranne

Juha Maenpaa

KESKUSTA:

Tuomas Kettunen

Joonas Könttä

Pekka Aittakumpu

Anne Kalmari

Petri Honkonen

Pasi Kivisaari

KOKOOMUS:

Matias Marttinen

Heikki Vestman

Heikki Autto

Jukka Kopra

Ville Kaunisto

Sari Multala

LIIKE NYT:

Hjallis Harkimo

Ilmoittautua voi myös sähköpostitse: info(at)stopautoilijoidenkuritukselle.fi

Share