Poliittista asenneilmapiiriä on saatava autoilijoille suopeammaksi

MENNEET ON MENNEITÄ, NYT KATSEET KOHTI TULEVAA… Suomen historiassa ei ole ollut toistaiseksi yhtään hallitusta, mikä ei olisi autoilijaa kurittanut tavalla tai toisella. Suunnan on muututtava ja se vaatii laajaa poliittisen asenneilmapiirin muutosta autoilijoita kohtaan suopeammaksi useamman puolueen asenteissa!


Kirjoitan tämän, koska Meidän kaikkien olisi hyvä sisäistää, että mikään puolue ei yksinään autoilijoiden asioita saa paremmaksi muutettua. Meidän pitää pystyä vaikuttamaan puolueisiin yli puoluerajojen.

Puheet on puheita, konkreettisia tekoja tarvitaan. Näiden tekojen syntymiseen ei kuitenkaan auta, mikäli kaikki autoilijoiden kannalta positiiviset puolueiden esiintulot tyrmätään suoralta kädeltä kun esiintulo ei satu olemaan juuri sen oman kannattamansa puolueen.

Moni varmasti miettii näin kunnallisvaalien alla mitä puoluetta kannattaisi äänestää. Jokainen tekee päätöksensä itsenäisesti, emmekä siinä asiassa käy minkään yksittäisen puolueen asiaa ryhmänä edistämään. Seuraavassa kuitenkin ihan konkreettisten faktojen pohjalta informaatiota, mistä suunnasta meitä autoilijoita on ainakin edes haluttu kuunnella ja vastaavasti taas missä suunnassa on vallinnut lähinnä syvä hiljaisuus ainakin toistaiseksi…

Kun asiaa katsotaan neutraalin puolueettomasti, niin näitä autoilijoiden kannalta positiivisia huomiota saaneita esiintuloja sekä lausuntoja on tullut seuraavilta puolueilta:
Perussuomalaiset, Kokoomus, Keskusta ja Liike Nyt.


Konkreettisena huomionosoituksena meitä autoilijoita kohtaan nostan tässä esiin puolueittain, mistä puolueista on ilmoittautunut minkäkin verran kansanedustajia kuuntelemaan meidän autoilijoiden asiaa tulemalla vastaanottamaan 7.8 järjestettävän Torviprotesti 3.0:n yhteydessä luovutettavaa adressia ja minkä puolueiden osalta tässäkin asiassa on vallinnut ainoastaan syvä hiljaisuus…

PERUSSUOMALAISET:

Vilhelm Junnila
Ritva Kike Elomaa
Mauri Peltokangas
Kristian Sheikki Laakso
Jenna Simula
Ari Koponen
Leena Meri
Veikko Vallin
Sebastian Tynkkynen
Jari Jallu Ronkainen
Jukka Mäkynen
Lulu Ranne
Juha Maenpaa


KESKUSTA:

Tuomas Kettunen
Joonas Könttä
Pekka Aittakumpu
Anne Kalmari
Petri Honkonen
Pasi Kivisaari


KOKOOMUS:

Matias Marttinen
Heikki Vestman
Heikki Autto
Jukka Kopra
Ville Kaunisto
Sari Multala

LIIKE NYT:

Hjallis Harkimo

SDP:
Syvä hiljaisuus, ei yhtään ilmoittautunutta kansanedustajaa
Vihreät:
Syvä hiljaisuus, ei yhtään ilmoittautunutta kansanedustajaa
Vasemmistoliitto:
Syvä hiljaisuus, ei yhtään ilmoittautunutta kansanedustajaa
RKP:
Syvä hiljaisuus, ei yhtään ilmoittautunutta kansanedustajaa
KD:
Syvä hiljaisuus, ei yhtään ilmoittautunutta kansanedustajaa


HUOM!
Käykääpäs allekirjoittamassa tuo päättäjille luovutettava adressi, mikäli ette ole sitä vielä ehtineet tekemään 😉

STOP! Autoilijoiden kuritukselle! ylläpitäjä Tomi Piminäinen

Share